رئیس مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) با بیان اینکه امام راحل در روزگاری که پرداختن به مسائل سیاسی برای علما و روحانیون قبیح دانسته میشد تحولی عظیم در ساحت سیاست دینی ایجاد کردند، اظهار داشت: رفتار امام خمینی(ره) به گونه ای بود که امروز ما هیچگونه عذری برای تغافل از مسائل سیاسی و اجتماعی نداریم.
رئیس مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) با بیان اینکه امام راحل در روزگاری که پرداختن به مسائل سیاسی برای علما و روحانیون قبیح دانسته میشد تحولی عظیم در ساحت سیاست دینی ایجاد کردند، اظهار داشت: رفتار امام خمینی(ره) به گونه ای بود که امروز ما هیچگونه عذری برای تغافل از مسائل سیاسی و اجتماعی نداریم.
رئیس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) گفت: این برنامه های رایانه ای که در بین کودکان رایج است، آفت بزرگی است که می تواند سرمایه ایمانی نسل ما را به باد دهد، چرا که در گذشته به جای این امور، کودکان در محافل و نمازجماعت ها شرکت می کردند، اما دشمن امروز در این فضاها آسیب های بزرگی را قرار داده است.
رئیس موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی با اشاره به اینکه بسیاری از شخصیت های دنیا معتقد بودند که انقلاب اسلامی به 40 سال دوم خود نمیرسد و برخی نظریههای جامعه شناسی نیز موید سخن آنها بود گفت: بیانیه گام دوم اسلامی اسلامی خط بطلانی بر روی نیتهای پلید دشمنان بود.
رئیس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) گفت: برای مبارزه با مفاسد باید افراد تعلیم یابند و مورد تربیت قرار بگیرند تا به وظایف خود عمل کنند، فعالیتهای بسیار مثبتی براساس تدابیر مقام معظم رهبری در این راستا انجام شده است
رئیس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) گفت: متاسفانه عده ای از مسؤولان اینگونه بیان میکنند که مجلس و دولت وظیفه ای درباره تنظیم قانون و اجرای آن درباره دین مردم ندارند، برخی از آنان دین را در حاشیه زندگی مردم دانسته و برخی نیز میگویند دین یک امر زائد است، این تفکرات ریشه در سکولاریسم دارد.
رئیس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) گفت: امروز دستهای مرموز، قوی و باتجربه ای در کار است که اهداف انقلاب و برنامههای اصلی و راهبردهای آن را تحریف کند؛ باید تلاش کنیم که این اهداف و راهبردها سالم به نسل بعد برسد.
رئیس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) گفت: مسجد جلوه گاه حقایق دین در جامعه است و انسان با حضور در مسجد از آلودگیهای روحی رهایی پیدا میکند، در مسجد، دینداران تربیت میشوند.
رئیس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) برنامهریزی برای ارتقاء سطح فرهنگ دینی کارمندان شهرداری را ضروری عنوان کرد و گفت: با کارهای کوتاه مدت و مقطعی میتوان اثرات قابل توجهی در حوزه فرهنگی و دینی و اخلاقی بر روی کارمندان گذاشت.
رئیس موسسه امام خمینی(ره) با تاکید بر اینکه در گرفتاریها نباید به بیگانه دل بست، بلکه باید تکیه و توکل به خدا باشد،گفت: اگر درمشکلات و تحریمها امید و دل به بیگانگان دادیم که آنها تحریمها را رفع خواهند کرد گرفتار میشویم.
رئیس مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) خطاب به طلاب، روحانیون و مبلغان گفت: یکی از آفتهایی که روحانیون بیش از دیگران باید به آن دقت کنند که مبادا به آن دچار شوند این است که دینشان وسیلهای برای دنیایشان نشود.
اگر این اندیشه امام راحل را باور کردیم، باید بپذیریم، که می توان اسلام را با پیروی از رکن رکین انقلاب یعنی ولی فقیه، اجرا کرد و اگر این باور را نداشته باشیم بدانیم باهر کشوری مذاکره کنیم، شکست حتمی خواهد بود.
معاون فرهنگی و اجتماعی سپاه با اشاره به برنامه ریزی دشمن در زمینه تهاجم فرهنگی گفت: صهیونیستها در اطراف کشورمان چندین کارخانه مشروب سازی داشتند و آنها مشروبات را به رایگان به قاچاقچیان میدهند تا وارد کشورمان کنند.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با تاکید بر اینکه باید به مسائل فرهنگی و دینی جامعه بیشتر اهمیت دهیم، گفت: باید نسبت به مسائل فرهنگی جامعه حساس باشیم، مسئولان فرهنگی عوامل ضعف و سستی فرهنگی را شناسایی کرده و با آن مقابله کنند.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: با شعار و به راه انداختن سر و صدا، قرار نیست مشکل حل شود، بلکه گاهی سبب ایجاد وقفه در کار میشود. باید از مسائل فکری، فرهنگی، منش و رفتار خودمان گرفته تا مبارزات سیاسی و شهادت، تنها به دنبال شناخت وظیفه و عمل به آن باشیم.
رئیس مؤسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی(ره) گفت: نسبت به پژوهش قصورهایی داریم که باید اندیشید از کجا است؛ در گذشته شاید برا این قصور می توانستیم عذر قرار دهیم، اما امروز با وجود امکانات و موقعیت عذری پذیرفته نیست.
رئیس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) در بسیاری از مراکز آموزشی جامعه جوانها در اصلی ترین مسائل دینی و اعتقادی دچار مشکل هستند لذا وظیفه حوزهها است که در این زمینه گام جدی بردارند.
رئیس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) گفت: متأسفانه دشمن از فضای مجازی بهعنوان ابزاری در داخل خانهها و دست بچهها به عنوان اسباببازی استفاده و فرهنگ دینی کشور را نشانه گرفته است.